Corona Update

Maatregelen Garage Cupido

Zowel de werkplaats als de showroom van Garage Cupido zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Wij hebben de volgende maatregelen getroffen:

• Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. U kunt ook gebruik maken van onze gratis haal en breng service. Schroom niet om hier gebruik van te maken.
• Medewerkers die verkouden zijn blijven thuis.
• Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. Of maak het kenbaar bij het halen van uw auto zodat onze medewerkers hier rekening mee kunnen houden wat betreft de extra hygiene.
• Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas.
• U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers zullen u geen hand geven en zullen afstand bewaren. Uiteraard rekenen wij ook op uw medewerking hierin.

Vooralsnog blijven wij u op de vertrouwde manier van dienst zijn maar zijn er nieuwe ontwikkelingen rondom het Coronavirus melden wij dit via Fodzoeker en Twitter. Bij vragen kunt u ons altijd bellen via de bekende kanalen.

Team Garage Cupido

Menu